Pamuk zirvesi hazırlıkları sürüyor

Pamuk zirvesi hazırlıkları sürüyor
Diyarbakır’da DTSO, Ticaret Borsası, Tarım İl Müdürlüğü, Ziraat Odaları ve Pamuk Üreticileri Birliği’nin de aralarında olduğu iş dünyasında birçok STK, pamuk zirvesi için çalışmaları yoğunlaştırdı.

Diyarbakır Ticaret Borsası, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Tarım İl Müdürlüğü, Ziraat Odaları, Pamuk Üreticileri Birliği, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Dicle Üniversitesi, Çukobirlik, Zirai Mücadele Araştırma Ensütüsü, GAPUTEAM, Pamuk üreticileri ve işletmecileri Diyarbakır’da düzenlenecek olan Pamuk Zirvesinin yol haritasını belirlemek için yeniden bir araya geldi.

dd-008.jpg

Diyarbakır Ticaret Borsası Meclis Üyesi Ercan Altuğ, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Erdal Avşar, Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Süleyman İskenderoğlu, Pamuk Üreticileri Birliği Başkanı Hasan Vural’ın başkanlığında gerçekleştirilen Zirve Öncesi Yol Haritası belirleme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Diyarbakır Ticaret Borsası Meclis Üyesi Ercan Altuğ, Diyarbakır Pamuğunun çok değerli olduğunu belirterek, pamuğunun hak ettiği yere sahip olmasına katkı sunacak pamuk zirvesinin düzenlenmesi için yol haritamızı tamamlayacağız. Yol haritasının belirlenmesinin ardından Zirvenin düzenleneceği tarihin kamuoyu ile paylaşılacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.