'PANTER LEVENT' ŞOKU

'PANTER LEVENT' ŞOKU
Büyükşehir’in tüm maçlarında kaleyi koruyan ve başarılı performansı nedeniyle ‘Panter Levent’ lakabı takılan Levent’in sakatlığı şok etkisi yarattı. Dün MR’ı çekilen tecrübeli eldivenin durumu bugün belli olacak.

Saffet AZBAY

20 MAÇIN TAMAMINDA OYNADI

2.Lig Kırmızı Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da Levent Taşkın şoku yaşanıyor. MKE Ankaragücü maçının 79.dakikasında sakatlanarak yerini yedek kaleci Alptekin’e bırakan 37 yaşındaki kalecinin uzun süre sahalardan uzak kalmasından endişe ediliyor. Dün MR’ı çekilen başarılı kalecinin durumu bugün kesinlik kazanacak. Geride kalan 20 lig maçında kaleyi koruyan ve başarılı performansı ile dikkat çeken Levent, ilerleyen yaşına rağmen formunun zirvesindeydi.

GÜNGÖRENSPOR HAZIRLIĞI BAŞLADI

Bu arada Yeşil-Kırmızılı takım, deplasmanda oynayacağı İstanbul Güngörenspor maçı hazırlıklarına başladı. İkinci yarının ilk 3 haftasında berabere kalarak Play-Off yarışında avantaj yitiren Diyarbakır ekibi, şeytanın bacağını İstanbul’da kırmak istiyor. Cuma gününe kadar Diyarbakır’da çalışacak olan takım, Cumartesi günü uçakla İstanbul’a gidecek. Takımın,Altay ve Ankaragücü maçlarında oynadığı iyi futbol gelecek için umut ışığı oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.