Partilerin bayram programı belli oldu: MHP ve HÜDA-PAR bayramlaşmayacak

Partilerin bayram programı belli oldu: MHP ve HÜDA-PAR bayramlaşmayacak
Siyasi partilerin geleneksel bayramlaşma programları netleşti. MHP’nin ziyaret edeceği genel merkezler arasında HÜDA-PAR olmayacak.

TİGRİS HABER - Kurban Bayramı öncesi, siyasi partilerin geleneksel bayramlaşma programı netleşti. Bayramın ikinci gününde gerçekleşecek olan bayram ziyaretlerinde programı en yoğun olan partinin CHP, en sakin partinin ise HDP olduğu görüldü.

Ak Parti’de ilk durak CHP

Bayramlaşma programı kapsamında 8 siyasi parti ile bir araya gelecek olan AK Parti’nin ilk durağı CHP olacak. AK Parti daha sonra MHP, HÜDA PAR, BBP, DSP, İYİ Parti, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi’ni ziyaret edecek ve bu partilerin ziyaret heyetlerini kabul edecek.

CHP’nin programı yoğun

Yoğun ziyaret ve kabuller sebebiyle iki ayrı bayramlaşma heyeti oluşturan CHP; AK Parti, MHP, İYİ Parti, DSP, HDP ve Yeşil Sol Parti, Zafer Partisi, Memleket Partisi, DEVA Partisi, Yeniden Refah Partisi, ANAP, BTP, Milli Yol Partisi, Vatan Partisi’nin aralarında bulunduğu 17 partinin heyetleri ile bayramlaşacak.

İYİ Parti ise AK Parti, CHP, Saadet Partisi, Gelecek ve DEVA Partisinin de aralarında bulunduğu partilerle bayramlaşacak.

MHP ve HÜDA-PAR bayramlaşmayacak

AK Parti, CHP, BBP, DSP ve Yeniden Refah Partisi ile bayramlaşacak olan MHP’nin ziyaret edeceği genel merkezler arasında HÜDA-PAR olmayacak.

HDP ve Yeşil Sol birlikte bayramlaşacak

HDP ve Yeşil Sol Parti heyetleri bayram ziyaret ve kabullerini birlikte gerçekleştirecek. Heyetler, CHP, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve DEVA Partisi ile bir araya gelecek. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.