Play-off 'Yol' u açık

Play-off 'Yol' u açık
Kurtalanspor’u deplasmanda yenen Yolspor,Play-Off yolunda önemli bir engeli aşmanın sevincini yaşıyor. Tungaç’ın öğrencileri,2.5 aydır yenilmiyor.

Saffet AZBAY

SON 9 MAÇTA YENİLMEDİ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Yolspor, Kurtalanspor'u deplasmanda yenerek, çıkışını sürdürmenin sevincini yaşarken,son 9 lig maçında yenilmedi. Aynı zamanda ikinci yarının yenilgi almayan tek takımı olan Turuncu-Siyahlı takım, 80 gündür sahadan puansız ayrılmıyor. Son olarak 19 Aralık 2013’te deplasmanda Tatvan Gençlerbirliği’ne 1-0 yenilen Diyarbakır temsilcisi, bu tarihten sonra oynadığı 9 maçta 6 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 21 puan topladı.

İlk 2’de yer alacak takımın Play-Off’a kalacağı grupta liderin 3 ve ikincinin de 2 puan gerisinde yer alan Yolspor,bu takımlardan Tatvan Gençlerbirliği ile Diyarbakır’da,Cizre Basraspor’la ise deplasmanda karşılaşacak.

‘İNŞALLAH HEDEFE ULAŞACAĞIZ’

Yolspor Teknik Direktörü İbrahim Tungaç, deplasmanda yaptıkları ve 2-1 kazandıkları Kurtalanspor maçıyla hem ligdeki çıkışlarını sürdürdüklerini hem de şampiyonluk yarışından kopmadıklarını söyledi. Tungaç,"Zor bir deplasmanda çok önemli bir galibiyette imza attık. Elde ettiğimiz bu galibiyetle zirve yarışında ne kadar iddialı olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Kurtalanspor maçında iyi futbol sergileyen sporcularımı kutluyorum. Gerçekten iyi mücadele ederek kalitelerini ortaya koydular. Böyle bir ekibe sahip olduğum için çok şanslıyım. Ekibimle sezon sonunda mutlu sona ulaşan taraf olmak istiyorum. İnşallah bunu da başaracağız."ifadelerini kullandı.

 

GALATASARAY’A ÖZENDİLER

Bu arada Yolspor’lu futbolcular Kurtalan galibiyetinden sonra Galatasaray’ın ünlü sevincine nazire yaparcasına verdikleri pozla sevinçlerini ortaya koyarken,bu kare takımın başarısının sırrını da ortaya koydu. Takım kaptanı Erhan Ölker,”Başarımızın sırrı arkadaşlık ve takım ruhudur. Beraber mücadele ederek,sevinci ve üzüntüyü paylaşıyoruz. Mütevazi ancak bir o kadar da iddialıyız. Herkes kadar Play-Off şansımız var.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.