Potada şampiyon Dicle ve Muazzez Sümer

Potada şampiyon Dicle ve Muazzez Sümer
Diyarbakır Liselerarası Basketbol Şampiyonası’nda şampiyonluk kupasının sahibi Özel Dicle Anadolu Lisesi ve Muazzez Sümer Kız Meslek Lisesi’nin oldu.

Saffet AZBAY

39 TAKIMIN KATILIMI İLE

Diyarbakır’da Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle yapılan okul sporları faaliyetleri devam ediyor. Kız ve erkek takımların katılımıyla yapılan Liselerarası Basketbol Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan takımlar belli oldu.

Ziya Gökalp Lisesi’nde 33 erkek takımının katılımı ile yapılan müsabakalarda Özel Dicle Anadolu Lisesi şampiyon oldu. Bu kategoride Özel Yeni Ortadoğu Fen Fen Lisesi ikinci ve Süleyman Demirel Kız Teknik Lisesi üçüncülük kupalarının sahibi oldu.

KIZLARDA MUAZZEZ SÜMER KLASİĞİ

6 takımla yapılan kız kategorisi müsabakalarında zafer ,son yıllarda olduğu gibi yine Muazzez Sümer Kız Meslek Lisesi’nin oldu. Bu kategoride Burhanettin Yıldız Endüstri Meslek Lisesi ikinci ve Ergani Kız Teknik Meslek Lisesi de üçüncü olarak ödül almaya hak kazandı.

Kategorilerinde ilk 3’e giren Okul takımlarına madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim tarafından verildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.