PSAKD Diyarbakır Şubesi yeni başkanı Aydın Atlı

PSAKD Diyarbakır Şubesi yeni başkanı Aydın Atlı
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Diyarbakır Şubesi'nin yeni başkanı Aydın Atlı oldu. PSAKD Diyarbakır Şubesi'nin 14 yıl başkanlığını yapan Cafer Koluman, görevi Aydın Atlı'ya devretti.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Diyarbakır Şubesi 10'nuncu Genel Kurulu toplandı. Diyarbakır Cemevi konferans salonunda toplanan Genel Kurul'da PSAKD Diyarbakır Şubesi'nin yeni başkanı seçildi.

Pir sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Diyarbakır Şubesi 29 Aralık’ta 10. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Kurul, Hak için Hakk’a yürüyenlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşuyla başladı.

Genel Kurul’un divan başkanlığını yürüten Ali Apaçık, yaptığı konuşmada, “Hak ve özgürlüğün bu kadar ayaklar altına alındığı bu süreçte yeni yıla girerken PSKAD Diyarbakır Şubesi’nin 10. Genel Kurulu’nun barışa, özgürlüğe, demokrasiye vesile olmasını temenni ederek kongremizi açıyoruz” dedi.

PSAKD Diyarbakır Şubesi 10'uncu Genel Kurulu'nda görevi Aydın Atlı'ya bırakan Cafer Koluman, " Gönül Kalsın Yol Kalmasın" diyerek 14 yıllık yol hizmetinde bayrağı devretti.

psakd-diyarbakir-subesi-yeni-baskani-aydin-atli-(2).jpg

"Ömrümün yarısını verdiğim bu hareketin her daim yanında hazır ve nazır olacağım"

"Hizmet hak içindir" düsturuna bağlılığını bir ömür sürdüreceğine vurgu yapan Koluman, veda mesajında, "2 dönem (4 yıl) şube saymanlığı, 7 dönem (14 yıl) şube başkanlığını yaptığım ve yapmaktan büyük bir onur duyduğum Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Diyarbakır Şube başkanlığını bugün itibariyle (29 Aralık 2019tarihi itibariyle ) rızalık alarak bıraktım. Ömrümün yarısını verdiğim bu hareketin her daim yanında hazır ve nazır olacağım. Bu süreçte bana desteklerini esirgemeyen ve yıllardır yanımda duran aileme, yönetim kurulu arkadaşlarıma, dost ve yoldaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Karınca kararınca verdiğimiz emekler sonucu kapımız hala açık duruyorsa ne mutlu bizlere. Ne mutlu eğri zamanda doğru yerde duran dost ve yoldaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Görevi devir alan yeni yönetici arkadaşlarımı tebrik eder ve başarılar dilerim. Hizmet her daim Hak içindir. Çok şey öğrendim ve çok değer kazandım. Kırdıklarım da oldu ama kırıldıklarım da oldu. Ama ‘İncinsen de İncitme’ felsefesine göre hareket ettim. Gönül Kalsın Yol Kalmasın. Aşk ile..." ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

psakd-diyarbakir-subesi-yeni-baskani-aydin-atli-(2).jpegpsakd-diyarbakir-subesi-yeni-baskani-aydin-atli-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.