Rapor: Ağustos’ta 31 kadın öldürüldü!

Rapor: Ağustos’ta 31 kadın öldürüldü!
bianet'in yerel ve ulusal gazetelerden, haber sitelerinden ve ajanslardan derlediği haberlere göre; erkekler Ağustos’ta en az 31 kadını öldürdü.

TİGRİS HABER - Ağustos’ta en az 20 kadının ölümü basına "şüpheli” olarak yansıdı.

Erkekler, en az 92 kadına şiddet uyguladı, en az 13 kız ve oğlan çocuğunu istismar etti, en az 11 kadını taciz etti. Ağustos’ta erkekler en az iki kadına tecavüz etti.

Ağustos 2023’te basına yansıyan seks işçiliğine zorlanan kadın haberi olmadı, haberinin olmaması olmadığı anlamına gelmiyor.

Cinayet

Erkekler, Ağustos’ta en az 31 kadını öldürdü; geçen yıl aynı ay bu sayı 31 idi. Erkeklerin öldürdüğü kadınlardan biri Fransa yurttaşıydı. Erkekler, en az dört kadını koruma kararına rağmen öldürdü.

Erkekler altı kadını “ayrılmak istediği, barışmak istemediği”, bir kadını “kıskandığı” için öldürdü. Erkekler bir kadını “tv kumandası istediği” için öldürdü. Erkeklerin 23 kadını öldürme “bahanesi” basına yansımadı.

24 kadını kocası, eski kocası, sevgilisi erkekler, üç kadını arkadaşı/iş arkadaşı, iki kadını da oğlu öldürdü. İki kadını öldüren erkeğin yakınlık derecesi basına yansımadı.

Erkekler, iki kadını bahçede, iki kadını sokakta, bir kadını güzellik merkezinde, iki kadını otomobilde, bir kadını parkta, bir kadını otelde, bir kadını depoda, bir kadını da markette öldürdü. Erkekler, 15 kadını ev içinde öldürdü. Erkeklerin beş kadını nerede öldürdüğü basına yansımadı.

Erkekler, 12 kadını kesici aletle, 12 kadını ateşli silahla öldürdü. Erkekler, iki kadını boğdu. Erkekler bir kadını darp ederek, üç kadını da balkondan iterek öldürdü. Erkeklerin bir kadını nasıl öldürdüğü basına yansımadı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.