Rektör atamalarına ilişkin Resmi Gazete'den düzeltme geldi

Rektör atamalarına ilişkin Resmi Gazete'den düzeltme geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla 6 üniversiteye rektör atandığı kararı Resmi Gazete'de yayınlandı. Kısa bir süre sonra Resmi Gazete'den düzeltme geldi.

TİGRİS HABER - Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Naci Çağlar, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Bülent Çakmak, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. İsmail Bakan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Cem Zorlu, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Kul ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mümin Şahin atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, atamaları 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 13. maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2, 3 ve 7. maddeleri gereğince yaptı.

Resmi Gazete'den düzeltme

Bu atamaların ardından Resmi Gazete'den düzeltme geldi. Yapılan düzeltmede şu ifadelere yer verildi: "24.12.2022 tarihli ve 32053 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan 23/12/2022 tarihli ve 2022/685 Sayılı Cumhurbaşkanı kararında sehven yer alan "Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi" ibaresi "Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi" şeklinde değiştirilerek düzeltmiştir." (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.