Rektör Doğan’dan Vali Kıraç’a ziyaret

Rektör Doğan’dan Vali Kıraç’a ziyaret
DİYARBAKIR’da kurulması planlanan ve çalışmaları tüm hızıyla devam eden Selahattin Eyyubi Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Ekrem Doğan ve beraberindeki heyet Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Doğan, Vali Kıraç’a ziyaretlerini kabul etmesinden dolayı teşekkür etti. Selahaddin Eyyubi Üniversitesi ile ilgili olarak bugüne kadar yürüttükleri çalışmalar hakkında Vali Kıraç’a bilgi veren Rektör Doğan, Vali Kıraç tarafından çalışmalarında kendilerine sunulan destekten dolayı da teşekkür etti.

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurulacak olan Selahaddin Eyyubi Üniversitesi’nin, Diyarbakır’a ve bölgeye sosyal, kültürel ve ekonomik olarak önemli katkılar sağlayacağını ifade etti. Ziyarette Prof. Dr. Ekrem Doğan ve beraberindeki heyet Vali Kıraç’a üniversiteyi simgeleyen gümüş, bakır işlemeli tabak plaket takdim etti.

Ziyaret Vali Mustafa Cahit Kıraç’ın Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Doğan ve beraberindeki heyet ile fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.