Rusya 'Sessizlik rejimi' ilan etti

Rusya 'Sessizlik rejimi' ilan etti
Rusya'nın Donbass'a yönelik operasyonu 10. gününe girerken, ABD merkezli kanallarda Rusya'dan yayın yapmaları durduruldu. Rusya, 'sessizlik rejimi' ilan etti, siviller için koridorlar açılacağını bildirdi.

TİGRİS HABER - Rusya Dış İstihbarat Servisi (SVR), NATO ülkelerinin istihbarat servislerinin yabancı terörist-militanları Ukrayna'ya gönderdiğini açıkladı. Roskomnadzor, Facebook'u yasaklama kararı aldığını belirtti. ABD merkezli ABC, CBS televizyon kanallarının Rusya'dan yaptıkları yayını durdurduğu bildirildi. Bloomberg, Rusya'daki gazetecilerinin çalışmalarını 'geçici olarak' askıya alacağını açıkladı. CNN, Rusya’daki yayınını durdurduğunu duyurdu. Ayrıca, Twitter ve YouTube'a Rusya'dan erişim de engellendi.

Öte yandan, Fitch, aralarında Sberbank, Alfa-Bank, Gazprombank, Tinkoff Bank ve Raiffeisenbank'ın da yer aldığı 32 Rus bankasının kredi notunu düşürdü.

Rusya Savunma Bakanlığı, 'sessizlik rejimi' ilan edildiğini ve sivillerin çıkışı için insanı koridorlar açıldığını bildirdi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.