Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Diyarbakır'da

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Diyarbakır'da
"Bizim ne hasetimiz var ne de kasetimiz. Bizim ne kirimiz ne de kinimiz var. Bu yüzden kimse bizi bu ülkenin insanına tuzak kurmakla suçlayamaz"

DİYARBAKIR - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Bizim ne hasetimiz var ne de kasetimiz. Bizim ne kirimiz ne de kinimiz var. Bu yüzden kimse bizi bu ülkenin insanına tuzak kurmakla suçlayamaz" dedi.

Kamalak, Diyarbakır’da partisince düzenlenen belediye başkan adayı tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Saadet Partisi'nin makam ve servetin değil, hakkın ve hakikatin temsilcisi olduğunu söyledi."Türkiye kısır kavgaların, içi boş polemiklerin, seviyesiz tartışmaların esiri edilmiştir" diyen Kamalak, "Türkiye’nin yeni bir sese, yeni bir siyasete ihtiyacı vardır. Bu siyasetin adresi, Saadet Partisi'dir. Bizim ne hasetimiz var ne de kasetimiz. Bizim ne kirimiz ne de kinimiz var. Bu yüzden kimse bizi bu ülkenin insanına tuzak kurmakla suçlayamaz. Kimse bizi, Avrupa Birliği (AB), Amerika ve İsrail’in maşası olmakla suçlayamaz" diye konuştu.

Bu seçimin tarihi bir önemi olduğunu vurgulayan Kamalak, seçimde sadece belediye başkanının seçilmeyeceğine, Türkiye'nin yönünün de belirleneceğini kaydetti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Mevcut iktidar ülkeyi çıkmaza sürüklemiştir. Sosyal barışı bozmuştur. Ülke bölünme noktasına gelmiştir. Toprak kayıyor ayağımızın altında. Ülkemizin, diğer dengeleri de bozulmuştur . Ekonomiye bakın. Türkiye’de bankaların yüzde 60’ı, borsanın yüzde 70’i, sigorta şirketlerinin yüzde 80’i yabancıların elinde. Bütün stratejik kuruluşlarımız yabancıların kontrolüne geçmiştir. Döviz rekor kırdı, faiz 3’e katlandı. Türkiye sömürülüyor. Hükümet açık bütçe ile halkın sömürülmesine aracılık ediyor."

kamalak-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.