Sakık: HDP bu masada yok, o zaman herkes kendi yolunda yürümeli

Sakık: HDP bu masada yok, o zaman herkes kendi yolunda yürümeli
HDP’nin 24. Dönem Milletvekili Sırrı Sakık, bugün bir araya gelecek olan 6 muhalefet liderinin buluşmasını eleştirerek, “HDP bu masada yok. Net ve cesur adımlar atılmazsa hiçbir şey değişmez” eleştirisinde bulundu.

TİGRİS HABER- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bugün ilk kez bir çalışma yemeğinde bir araya gelecek.

Çalışma yemeğine HDP’nin davet edilmemesiyle ilgili tartışmalar devam ederken, Halkların Demokrasi Partisi (HDP) 24. Dönem Milletvekili Sırrı Sakık, bugün bir araya gelecek olan liderlerin buluşmasını eleştirdi.

sirri-sakik.jpg

Herkes kendi yolunda yürümeli

Sosyal medya hesabından buluşmaya dair görüşlerini paylaşan Sakık, “Geleceğin Türkiye’si için muhalefet yarın bir masada bir araya gelecek. HDP bu masada yok. Madem onların bu gelecek planında HDP yok o zaman herkes kendi yolunda yürümeli. Kürtler ve HDP 3. yol ile kendi adayını belirlemeli. HDP’yi yok saymak ne gerçekçidir ne ahlaki.

Siyasiler halkın çok gerisinde

Muhalefetçilik oynamanın kimseye faydası yok. Net ve cesur adımlar atılmazsa hiçbir şey değişmez. Bu yalnızca HDP’nin değil tüm Türkiye halklarının sorunudur. Halk bu konuda cesur ve bu durumun bilincinde. Siyasiler ise halkın çok gerisinde.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum