Şanlıurfa’dan bilişim girişimcileri yetişecek

Şanlıurfa’dan bilişim girişimcileri yetişecek
Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu (GGK) tarafından başlatılan ‘Bir Girişimci Daha Lazım Seminer Programları’ ve ‘Türkiye'nin Kalkınmasında Medyanın Geleceği ile Yeni Arayışlar’ adlı panel düzenlendi.

ŞANLIURFA  –  Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasında (ŞUTSO) ‘Türkiye’nin Kalkınmasında Medyanın Geleceği ve Yeni Arayışlar’ adlı panel düzenlendi. Panele; Haber7 Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mahmut Barut, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, ŞUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulu Üyeleri, medya mensupları ve lise öğrencileri katıldı.

  Gerçekleştirilen panele katılan Haber7 Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, medyanın birinci güç olduğunu söyleyerek, yakın tarihte yaşanan birçok toplumsal olayı hatırlatarak medyanın bu olaylardaki yerini ve önemini anlattı.

  TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mahmut Barut ise yaptığı açılış konuşmasında, “TOBB Genç Girişimciler Kurulu Türkiye’de 81 ilde teşkilatlanmasını tamamlamış 7 bin 500 aktif girişimci üyesi ile Türkiye'nin en önemli gençlik ve girişimcilik kuruluşudur. Şanlıurfa ticaret sanayi odası bünyesinde ayrıca diğer oda ve borsalar ile beraber il genelinde 104 üyemiz bulunmaktadır. Üyeleri gençlerden oluşan, Türkiye’nin nitelikli dinamik girişimci gençliğini temsil eden bir örgüttür. Yarın daha büyük daha sağlam fikirlerle dev kaynaklara akabinde topluma yararlı işleri yapmaya muktedir olacağımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

  Konuşmaların ardından Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba; Haber7 Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan’a gümüş fincan yakımı hediye etti.

bilisim-(6).jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.