Savunmaya nazar değdi

Savunmaya nazar değdi
Diyarbakırspor A.Ş’nin başarısında büyük pay sahibi olan savunma kurgusuna deyim yerindeyse nazar değdi. Savunmanın başarılı isimlerinden Gökhan, sakatlandığı için Arsin maçında yok.

YIRTIK TESPİT EDİLDİ

Pazar günü deplasmanda  yapacağı Arsinspor maçının hazırlıklarını sürdüren Diyarbakırspor A.Ş’de Gökhan Payal’dan gelen haber üzdü. Ankara Şekerspor maçında sakatlanan başarılı stoperin ayağında zorlanmaya bağlı yırtık tespit edildi. Tedavisine başlanan Gökhan, bu nedenle en az 10 gün sahalardan uzak kalacak. Arsinspor maçında oynamayacak olan Gökhan’ın bir sonraki hafta Diyarbakır’da oynanacak Ayvalıkgücü maçına yetişip yetişmeyeceği ise bilinmiyor. Sakatlığı devam eden Rıdvan’ın durumu ise yarına kadar belli olacak.

ÇİFTE TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

Bu arada Başkanvekili Mehmethan Akan,Ankaragücü ve Y.Yozgatspor kulüplerine teşekkür ederken, tartışma konusu olan maç biletleriyle ilgili de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nu göreve çağırdı. Akan,”Ankaragücü kulübü Mert Pamukkaya transferi için bizden bonservis bedeli almadı. Kulüp Başkanı Mehmet Yeğin ve kulüp yönetimi her konuda yardımcı oldu. Dostça ve kardeşçe bir tutum sergilediler. Yozgat deplasmanında çok iyi ağırlandık. Evimizdeymiş gibi rahattık. Yozgatspor yönetimi, taraftarları ve halkı anlamlı bir tablo çizdi.

’10 BİN TARAFTARIN KARŞILIĞI 3 BİN BİLET DEĞİL’

Atatürk Stadı’nda oynadığımız maçlarda 10 bine yakın taraftar  olduğu görüntülerle sabit olmasına rağmen 3 bin bilet satılmış gibi gösterilmesinin mantıklı izahı yok. Bu konuda şüphelerimiz var. Taraftarın ve halkın tepkisi var. Cefakar taraftar cebinden para vererek kulübe katkı yapmak istiyorsa kimsenin bun-u suistimal etmeye hakkı yok. Biz hırsızlık veya vurgun var demiyoruz ama ortada bir yanlış,ihmal olduğu gerçek.Bu işin sorumlusu olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü gereğini yaparak bu konudaki şüpheleri ortadan kaldırmalıdır. Bunu yapmazlarsa zan altında kalacaklar. Kimsenin Diyarbakırspor’a zarar vermeye hakkı yok. Bu paralar yetimin ve yoksulun hakkıdır. Biz de gerekli çalışmaları yapacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.