Sayar: DTSO’yu üyelerine giden bir odaya dönüştürüyoruz.

Sayar: DTSO’yu üyelerine giden bir odaya dönüştürüyoruz.
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar beraberinde Otomotiv Meslek Grubu Komitesi üyeleri ile birlikte; 3. Sanayi Sitesi yönetimi ve esnafıyla bir araya geldi, sorunlarını dinledi.

TSO başkanı Ahmet Sayar, komite başkanı Veysi Ayşin ve komite üyeleri Vedat Özkeskin ile aynı zamanda DTSO Meclisi Katip Üyesi de olan Süleyman Yıldırhan; 3. Sanayi Sitesi esnafıyla bir Açıkhava toplantısı yaparak sitenin sorunlarını masaya yatırdılar.

Toplantıda sanayi sitelerinin güvenliğini sağlamak amacı ile DTSO Otomotiv Komitesi ve 3. Sanayi Sitesi Yönetimi olarak kalkınma ajansına yapılan başvurunun nihai sonucu için yapılan çalışmalar ile oluşturulması planlanan 4. Sanayi Sitesi’nin sürecinin hızlandırılması çalışmaları ön plana çıkarken; iş makinası üzerine çalışan esnafın iş makinelerine uygun bir yerin yapılması ile ilgili talebi görüşülen konular arasında yer aldı.

Kentin ekonomik gelişimi için

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, esnafa yönelik yaptığı konuşmada, hem oda olarak hem de oda bünyesinde otomotiv sektörünü temsil eden komite olarak, sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini ve sektördeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, odanın yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi sundu. Koltukların ve ünvanların önemli olmadığını, kentin ekonomik gelişmesi adına  kendilerini birer hizmetkar olarak gördüklerini vurgulayan Sayar, “Ticaret ve Sanayi Odası’nı üyelerin geldiği değil, üyelerine giden bir odaya dönüştürmek anlayışıyla hareket ediyoruz” dedi.

sanayi3sitesi1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.