‘Seyyar’ bürokratlar tatilde!

‘Seyyar’ bürokratlar tatilde!
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile DİSKİ Genel Müdürlüğü’ndeki ‘ithal büroklartlar’dan bazıları 17 günlük tam kapanmayı fırsata çevirdi. Bazı bürokratların tatil için memleketlerine gittikleri öğrenildi.

TİGRİS HABER - Son dönemlerde farklı iddialarla gündeme gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile DİSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan ve bir süre önce farklı illerden gelen bazı bürokratlar 17 günlük tam kapanma kararı ile birlikte memleketlerine gitti. Tüm kapanmada birçok kurum bu durumu fırsata çevirirken, Büyükşehir ve DİSKİ’de çalışanların kentten ne kadar uzak oldukları bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Öte yandan kentte görev yapan birçok bürokratın evlerini Diyarbakır’a taşımadıkları, misafirhanede kaldıkları öğrenildi.

Bürokrat transferini Cumali Atilla başlattı

Bu arada, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne atanan ilk kayyum Cumali Atilla, birlikte çalışacağı bürokratları başka illerden getirtmişti. Bu geleneği, Selçuk Mızraklı’nın yerine kayyum olarak atanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu da sürdürdü. Güzeloğlu’nun yerine atanan Münir Karaloğlu da bu geleneği bozmayarak şehir dışından birçok bürokrat getirdi. Dışarıdan getirilen bürokratlar kentte tepkiye neden olmuştu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum