Şiddette uğrayan çocuktan 'Kalkan' düzeltmesi

Şiddette uğrayan çocuktan 'Kalkan' düzeltmesi
Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Kur'an kursu yurdunda üniversite öğrencisi Abdurrahman Emen'in şiddetine uğrayan M. K. (14), Mehmet Kalkan hakkındaki ifadelerine düzeltme getirerek, yurtta görevli Mehmet Kalkan'ın bir ilgisi bulunmadığını dile getirdi.

Salih Yeşil

TİGRİS HABER - Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde faaliyet gösteren Selahaddin-i Eyyubi Bölge Yatılı Erkek Kur'an Kursu’nda torpille yatıya kalan Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Abdurrahman Emen, M. K. adlı çocuğu tekme tokat dövmesine ilişkin, şiddete uğrayan çocuk M. K., daha önce yurt sorumlularından olduğunu söylediği Mehmet Kalkan'a yönelik ifadelerinde düzeltmeye gitti.

Kalkan'ın kendisine şiddet uygulayan Abdurrahman Emen'in babasının arkadaşı olduğu ve yurda onun torpiliyle yerleştirildiği yönündeki ifadelerinin kaynağının Emen olduğunu belirten M. K., "Bir gün Mehmet Kalkan'ın misafirleri geldiği için kalkan misafirleriyle ilgilendi. O sırada Abdurrahman Emen, bizim sohbete kaldı. Bu Mehmet Hoca'nın babasının arkadaşı olduğunu söyledi. Ben de olay, sırasında Mehmet Kalkan'ın ismini bundan dolayı söyledim. Söylediklerim onun ifadelerine dayanıyordu. Ama daha sonra Emen'in bu konuda yalan söylediği ve bizim gözümüzü korkutmak için böyle bir yalan söylediğini öğrendim." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.