Siirt ve Diyarbakır'da seçim çalışmaları sürüyor

Siirt ve Diyarbakır'da seçim çalışmaları sürüyor
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Gültan Kışanak da beraberindeki heyetle birlikte Diyarbakır Ticaret ve Sanayiciler Odası'nı (DTSO) ziyaret ederek destek istedi.

Haber Merkezi-Siirt BDP İl Örgütü Başkanı M. Ata İnan, Eş Başkan Adayı Tuncer Bakırhan ve Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak ile birlikte Güres Caddesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Cadde boyunca esnaflar tarafından büyük ilgiyle karşılanan BDP'liler küçük büyük bir çok esnafı ziyaret ederek, esnafların sorunlarını dinledi. 

Kışanak DTSO'yu ziyaret etti

BDP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Gültan Kışanak, BDP Diyarbakır İl Eş Başkanı Zübeyde Zümrüt ve beraberindeki heyetle birlikte Diyarbakır Ticaret ve Sanayiciler Odasını (DTSO) ziyaret ederek destek istedi. Ticaret Odası'nın kadın yönetimi tarafından karşılanan Kışanak ve beraberindeki heyet, daha sonra toplantı salonuna geçerek ziyarete ilişkin konuşmalar yaptı. Kışanak, kadınların ticaret alanında bulunmasının çok değerli ve anlamlı olduğunu belirterek, "Bu kent, elimizi taşın altına koyduğumuz zaman anlamlı olur" dedi. 

Kışanak'ın ardından konuşan DTSO Başkan Yardımcısı Şilan Elmas, Ticaret Odası'nda kadın profilini açığa çıkarmak için çok uğraşlar verdiklerini ve sonunda kadınlar olarak bunu başardıklarını söyleyerek, "Umuyor ve diliyoruz ki Gültan hanım seçimleri kazanır ve ortak bir dayanışmayla ticaret alanında Odamızı daha da güçlendiririz" dedi. Yıldız'ın ardından ticaret alanında hayata geçirilecek olan projeleri aktarmak üzere konuşan Proje Koordinatörü Reyhan Aktar ise kadınların böylesi bir çalışmada var olmasından ziyade kadın zihniyetinin hayat bulması için mücadele yürüttüklerini dile getirdi. 

kisanak.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.