Silvan'da bir intihar girişimi daha

Silvan'da bir intihar girişimi daha
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde psikolojik nedenlerden dolayı bunalıma girdiği iddia edilen 24 yaşındaki Sidar Gür, intihar girişiminde bulundu. Kendisine müdahale eden kız kardeşini de yaraladı.

Silvan İlçesinde bir genç 25 Ekim 2020 tarihinde intihar eden abisinin fotoğrafına bakarak intihar etmek istedi. Müdahale etmek isteyen kız kardeşini de yaraladı.

31bdc5fc-b517-4efb-b4d8-94f753f30664.jpg
olay, Silvan ilçesi Bahçelievler Mahallesi İsmail Beşikçi Caddesi üzerinde bulunan eve giden Sidar Gür, bir süre abisinin fotoğraflarına baktıktan sonra kesici aletlerle boynunu kesmek istedi. Olay sırasında evde olan kız kardeşi müdahale edince yaralandı. 
Baba Müfit Gür, "24 Ekim 2020'de oğlum Dindar Gür intihar etti. O günden sonra oğlum Sidar ilaç kullanıyor. Bugün öğlenden sonra eve gelmiş evde bir süre abisinin fotoğraflarına baktıktan sonra kesici aletlerle boynunu kesmek istemiş. O sırada evde olan kızım müdahale ediyor. Ancak kızımda yaralandı. Komşuların haber vermesi üzerine eve geldim. Her iki çocuğumda yaralıydı. Aldım hastaneye götürdüm. Çocuklarımın hayatlarından endişe ediyorum. Lütfen yardım edin" dedi.(HABER MERKEZİ)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.