Sinema salonuna çadır kamp

Sinema salonuna çadır kamp
‘‘Karanlık Madde’’ filmi ilklere imza atmaya devam ediyor. Film gala gecesinde misafirlerini kamp alanı yaratarak, büyük bir prodüksiyon ile karşıladı.

TiGRİS HABER - Sinema salonuna, dünyanın deniz seviyesi üzerindeki en yüksek dağı Everest’e, son tırmanıştan önce kurulan, zorlu hava şartlarına uygun, 2.10 metre boyunda iki çadır kuruldu. Ateş, çadır, özel ses, ışık ve görüntü efektleri kullanılarak, tüm kamp malzemeleriyle misafirlere kamp atmosferi yaşatıldı.

İlk kez bir gala organizasyonunda misafirler topuklu ayakkabı, gece kıyafetleriyle değil kamp kıyafetleriyle katıldılar. Misafirler fuaye alanında beklerken ışıklar birden kapatıldı. Herkes şaşkınlık içinde ne olduğunu anlamaya çalışırken el fenerlerinin yakılması anons edildi. Kurulan kamp alanında oyuncular yerini aldı, Aladağlar’da çekilen kamp sahnesinin birebir aynısını filme girmeden önce yaşayan seyirci büyük şok yaşadı. Etkileyici geceden misafirler farklı bir deneyim yaşayarak ayrıldı.

film-tigris.jpg

3 Haziran’da vizyona girecek filmin konusu:

Yıllar öncesinde yaşanan bir olay bir grup maceraperest arkadaşı kamp gezisinde buluşturur. Doğa Rehberi Mert’in liderliğindeki ekip ‘‘Cehennem Çukuru’’ adı verilen doğa harikası bir bölgeye doğru yola çıkar. Başkarakterimiz Can içinde bulunduğu ruh hali ve gördüğü sanrılar yüzünden grup içinde bu yolculuğa hevesi olmayan tek isimdir. Yolculuk sırasında bölge hakkında anlatılan şehir efsaneleri ve yaşadıkları bazı garip olaylarla gezi esrarengiz bir hal alır. Can’ın artan sanrıları, diğer karakterlerdeki ani duygusal değişiklikler ve bölgede tüm nesnelere etki eden bir gücün varlığı grubun üzerinde etkisini göstermeye başlar. Mistik ve psikolojik faktörlerin her bireye farklı etki ettiği bu ortamda kahramanlarımız için çözüm pek kolay gözükmemektedir. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.