Şırnaklı genç paylaştığı mektuptan sonra intihar etti

Şırnaklı genç paylaştığı mektuptan sonra intihar etti
Şırnak’ın Uludere ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Aşiti Ediş isimli genç, sosyal medya hesabından paylaştığı mektubun ardından intihar etti.

Tigris Özel

TİGRİS HABER - Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Andaç Yarma köyünde yaşayan Aşiti Ediş isimli 18 yaşındaki genç önceki gün sosyal medya hesabından paylaştığı mektuptan sonra kayalıklardan atlayarak intihar etti.

Ediş’in sosyal medya hesabından paylaştığı mektup şöyle: “Ölümün yaşı yoktur. Şimdi dersiniz daha yaşın kaç, yaşıma bakmayın siz. Yaşadıklarım yaşımdan daha büyük oldu. Onun için bu gece son gecem, arkadaşlarımla beraber güzel bir gece yaşadım. Sonra son durağa geldim, burada manzara oldukça güzel ve yüksek. İki üç sigara içtim. Herkes her şey gözümün önünde akıyor. Aşağıda arkadaşlarımın kahkaha sesleri geliyor. Tabi bu son satırlarımı okuyacaklar birazdan. Ve o zaman iş işten geçmiş olacak. Şimdi belki hepiniz beni dinlemek isterdiniz ama ben gittikten sonra bunun pek faydası olmayacak. İnsanları sağken sahiplenin dinleyin. Her şeyi bıraktım öyle çıktım buraya. Çoğu zaman arkadaşlarla buraya gelirdik konuşurduk gülerdik ama bu sefer ben tekim. Ve hayat benim için birazdan son bir sigaradan sonra bitecek. Benimde son satırlar ve maceram.... Hoşçakal güzel köyüm.”

Öte yandan Ediş’in lise son sınıf öğrencisi olduğu ve üniversite sınavlarına hazırlandığı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum