Şırnak’taki kazada avukat ağır yaralandı

Şırnak’taki kazada avukat ağır yaralandı
Şırnak Barosu, Şırnak Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan bir komiserin, Avukat Hakları Merkezi Başkanı Serkan Karakaş’a otomobiliyle kasten çarparak ağır şekilde yaraladığını iddia etti.

TİGRİS HABER - Şırnak Barosu’ndan olaya ilişkin yapılan açıklamada, Şırnak Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir komiserin, bozulduğu için aracından inen Serkan Karakaş’a otomobiliyle geri geri gelerek kasten çarptığı ve ağır yaralanmasına neden olduğu ileri sürüldü. Açıklamada, "Soruşturma sürecinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi ve failin gerekli cezayı alabilmesi için olayın takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz” denildi.

Baronun açıklaması şöyle:

"10.04.2022 günü saat 10.30 civarlarında Şırnak ili merkez Mezbahana mevkii kavşağında, baromuz üyesi, Avukat Hakları Merkezi Başkanı Serkan Karakaş, seyir halindeyken aracın bozulması üzerine aracını güvenlikli yere çekmiş ve kontrol etmek üzere çıkmıştır. Bu esnada Şırnak Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan bir komiser, meslektaşımızın aracını geçtikten sonra aracını kenara çekmiş ve hızlı bir şekilde geri, geri gelerek kendisine kasti bir şekilde çarpmıştır. Meslektaşımız olay sebebiyle ağır bir şekilde yaralanmış ve acilen ameliyata alınmıştır. Şırnak Barosu olarak, öncelikle meslektaşımıza acil şifalar diler, soruşturma sürecinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi ve failin gerekli cezayı alabilmesi için olayın takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.