Siyasetçilerden Dünya Tiyatro Günü mesajı

Siyasetçilerden Dünya Tiyatro Günü mesajı
Bugün 27 Mart Dünya Tiyatro Günü. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve HDP Genel Merkezi sosyal medyada Dünya Tiyatro Gününü kutladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya hesabında paylaştığı mesajda “Sanatı sahnede yaşatan tüm tiyatro sanatçılarımızın ve tiyatroyu yaşatan tüm tiyatro severlerin dünya tiyatro gününü kutluyorum. Perdelerin kapalı olduğu bu kötü günlerin en kısa zamanda geçmesini, sağlıklı ve tiyatrolu günlerde buluşmayı diliyorum.” İfadelerini kullandı.

"Tiyatro emekçilerinin yanındayız"

HDP Genel Merkezi de Dünya Tiyatro Günüyle ilgili yaptığı paylaşım şöyle: Halkın ve haklının yanında yer alan, hakikati dile getiren bütün tiyatro ve sahne emekçilerinin #DünyaTiyatroGünü’nü kutluyoruz. Sadece Kürtçe olduğu için oyunları yasaklanan, emekleri sömürülen, iktidarın baskılarının altında olan tiyatro emekçilerinin yanındayız.”

DEVA Partisi Genel Bakanı Ali Babacan’da şu paylaşımda bulundu: “Çok kıymetli tiyatro sanatçılarımızın, tiyatro emekçilerinin ve tiyatroya gönül veren tüm sanatseverlerin Dünya Tiyatrocular Günün kutluyorum.” (HABER MERKEZİ)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.