Siyasileri buluşturan düğün!

Siyasileri buluşturan düğün!
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya’nın oğlu Ümit ile Nazlı Uğraş’ın nikah ve düğün töreni siyasileri buluşturdu.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya’nın oğlu Ümit Kaya hayatını Bahri Uğraş’ın kızı Nazlı Uğraş ile birleştirdi.

k3.jpeg

Bir otelin bahçesinde gerçekleştirilen nikah töreni ile resmi nikahı kıyılan Ümit Kaya ve Nazlı Uğraş’ın resmi nikahını evlendirme memuru kıyarken, nikah şahitliğini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloüğlu yaptı.

Siyasileri buluşturan törene;  eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı, Ak Parti Milletvekili Ebubekir Bal, HDP Milletvekili Musa Farisoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Burç Baysal, birçok sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda iş insanı katıldı.

kk.jpeg

Geceye katılan vatandaşlar davul zurna eşliğinde halay çekerken, Diyarbakırlı ünlü ses sanatçısı Bedri Ayseli gecede bir birinden güzel parçalar seslendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.