SP’nin yeni Diyarbakır İl Başkanı: Tüm kesimlerin sesi olacağız

SP’nin yeni Diyarbakır İl Başkanı: Tüm kesimlerin sesi olacağız
Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanlığına seçilen Abdurrahman Ergin, kongreyle ilgili teşekkür mesajı yayınladı.

TİGRİS HABER - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hafta sonu partisinin Diyarbakır İl Başkanlığı’nın 7’nci Olağan Kongresi’ne katıldı. Kongrenin ardından İl Başkanlığı’nı görevini yürüten Fesih Bozan, yeni dönemde görevi Abdurrahman Ergin’e devretti.

Yeni Başkan Ergin, kongreyle ilgili teşekkür mesajı yayınladı. Ergin yayınladığı mesajda, “Saadet Partisi Diyarbakır İl Kongremize katılan başta Genel Başkanımız Muhterem Temel Karamollaoğlu'na, kongremizde divan başkanlığını yürüten Genel Başkan yardımcımız Muhterem Şerafettin Kılıç'a, GİK üyemiz Muhterem Muammer Bilgiç'e, değerli İl Başkanlarımıza, siyasi partilerimizin değerli temsilcilerine, STK’ların kıymetli başkanlarına, basınımızın kıymetli mensuplarına, saygıdeğer büyüklerimize, hanımefendilere, beyefendilere, genç kardeşlerimize, uzaktan ve yakından gelen tüm misafirlerimize en kalbi duygularımla teşekkür eder, kongremizin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.

Gece gündüz çalışacağız

Çok değerli ağabeyim Fesih Bozan'a bu güne kadar yaptığı tüm çalışmalardan ötürü teşekkürlerimi iletiyorum. Bundan sonra da kendileriyle, iyiliğe, güzelliğe, adalete dair omuz omuza yürüyüşümüz son nefesimize kadar devam edecektir. Diyarbakır gibi Kadim Bir Şehirde Saadet Partimizin il başkanı olarak bizleri layık gören herkese çok teşekkür ederim, benim için bir şereftir, onurdur.  Ben ve arkadaşlarım, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, Diyarbakır’ımızın tüm ilçelerinde, merkez ve kırsal tüm mahallelerinde, gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız.

Çiftçinin, köylünün ve KHK’lının yanında olacağız

Çalmadık kapı, gidilmedik hane, dokunmadık kalp bırakmayacağız. Diyarbakır’ımızın sevincini çoğaltmanın, acısını azaltmanın gayretinde olacağız. Diyarbakır’daki bütün siyasi partilerle, bütün sivil toplum kuruluşlarıyla, kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi dışlamadan, kimseyi yok saymadan hep birlikte, bu kadim şehri daha da güzelleştirmenin gayretinde olacağız.  Diyarbakır’ın esnafının, çiftçisinin, köylüsünün, kentlisinin, engellisinin, emeklisinin, KHK’lısının, işçisinin, işsizinin, kadınının, erkeğinin, gencinin, yaşlısının, yerlisinin, göçmeninin yanında olacağız. Sizleri hürmet ve muhabbetle selamlıyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.