STK Başkanlarından Sapan’a ‘geçmiş olsun’ ziyareti

STK Başkanlarından Sapan’a ‘geçmiş olsun’ ziyareti
‘Kent Koruma ve Dayanışma Platformu’ Tigris haberi ziyaret etti, Naci Sapan’a geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da Sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, iş dünyasının da aralarında bulunduğu, yeni kurulan ve kuruluşu bu sabah deklere edilen ‘Kent Korumu ve Dayanışma Platformunu’ kurucuları, yazarımız ve yayın koordinatörümüz Naci Sapan’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

sapan-ziyaret-1.jpeg

‘Kent Koruma ve Dayanışma Platformu’ndan ilk ziyaret

Kent Koruma ve Dayanışma Platformu kurucularından, Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, Eğitim Sen Diyarbakır Şube Başkanı Zülküf Güneş, Diyarbakır Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Vural, platformun kuruluşunu deklere ettikten sonra Tigris haberin merkezini ziyaret ettiler. STK Başkanları, Cumartesi günü evi polislerce aranan, kardeşi gözaltına alınan ve bilgisayarına hukuksuzca el konulan Naci Sapan’a ‘geçmiş olsun’ dedi ve dayanışma dileklerini iletti.

STK temsilcileri, kentin bütün sorunlarıyla ilgili ortaklaşarak, dayanışma içinde çözüm üretme gayreti içinde olacaklarını ifade ettiler. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.