STK'lar Amedstore'da alışveriş için buluşacak

STK'lar Amedstore'da alışveriş için buluşacak
Amedspor yönetim kurulundan alışveriş açıklaması yapıldı. Alışveriş organizasyonu kapsamında her akşam 18.00-22.00 saatleri arasında yönetim kurulu üyeleriyle Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri satış yapmak üzere Amedstore mağazasında buluşacak.

TİGRİS HABER - Amedspor yönetim kurulundan alışveriş açıklaması yapıldı. 15 günde bir farklı etkinliklerle devam etmesi planlanan alışveriş organizasyonu kapsamında her akşam 18.00-22.00 saatleri arasında yönetim kurulu üyeleriyle Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri satış yapmak üzere Amedstore mağazasında buluşacak.  

amedspor-tigris1.jpg

Açıklamada: "Organizasyona katılacak olan STK'lar hem alışveriş yapacak hem de yönetim kurulu üyeleri ile satış yaparak organizasyona katkı sağlayacaklar. Farklı etkinliklerle devam edecek olan organizasyonunun ilk gününde, As Başkanı Cahit Akın, Başkan Yardımcısı Ergin Başarı ve yönetim kurulu üyesi Heval Şimşek katılarak satış yaptılar. Yarın akşam ise Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla alışveriş organizasyonu devam edecek. Bu anlamlı organizasyona tüm halkımızı davet ediyoruz” denildi. (Haber Merkezi)

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.