Su dolu çukura düşen yaşlı adam boğuldu

Su dolu çukura düşen yaşlı adam boğuldu
Annesinin mezarını ziyaret etmek isteyen ve tüm ısrarlara rağmen ‘’Rüyamda gördüm gitmem’’ Lazım diyerek yolundan dönmeyen yaşlı dede daha önce kendisi tarafından kazılan çukura düşerek hayatını kaybetti

HAKKARİ - Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde bir kişi, kendi kazdığı su çukuruna düşerek hayatını kaybetti.
Olay, dün sabah saatlerinde Şemdinli ilçe merkezinden 80 kilometre uzaklıktaki Yeşilova köyü Anadağ mezrasında meydana geldi. Sabah saatlerinde annesini rüyasında gördüğ için mezarını ziyaret etmek isteyen ve tüm ısrarlara rağmen ‘’Annemi rüyamda gördüm  gitmem lazım’’ diyerek evinden çıkan , 6 çocuk babası Şerif dede (Mehmet Şerif Kaya)'dan (74) uzun süre haber alınamayınca köylülere haber verildi. Arama çalışması başlatan köylüler, Kaya’nın cansız bedenini geçen yıl kendi imkanlarıyla su kuyusu olarak kazdığı çukurda buldu.
Cesedi çukurdan çıkaran Nejdet Demir (25) isimli köy sakini, Mehmet Şerif Kaya akşam geç saatlere kadar evine gelmeyince ailesi tarafından kendilerine haber verildiğini ifade ederek, “Biz köylüler olarak yaklaşık 400 kişi toplandık. Küçük gruplar halinde Anadağ bölgesinde aramaya başladık. Kaya’nın geçen sene kazdığı bir su kuyusu vardı. Kuyunun etrafı buz ve karla kaplıydı. Ayak izlerinden belirlediğimiz kadarıyla kayarak düştüğünü tespit ettik. Kuyudaki üstü donmuş suya girerek Şerif dede’nin cansız bedenini çıkardık” dedi.
Kaya’nın cesedi otopsi için Şemdinli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.