Sur'un Yeşildere Mahallesi bir haftadır karanlıkta

Sur'un Yeşildere Mahallesi bir haftadır karanlıkta
Diyarbakır Sur'a bağlı Yeşildere Mahallesi'nin arızalı trafosu bir haftada tamir edilmedi. Bir haftadır karanlıkta bırakılan Yeşildere'de vatandaşlar DEDAŞ'ın ilgisizliğine tepkili.

Diyarbakır Suriçi'ne bağlı Yeşildere mahallesi bir haftadır karanlıkta yaşıyor.

Bir hafta önce trafo arızasının meydana geldiği Yeşildere Mahallesi'ne gelen DEDAŞ ekipleri trafoyu söküp götürdü. Mahalle sakilerine bir gün sonra trafoyu tamir edip getireceklerini ifade eden DEDAŞ ekiplerinden bir haftadır ses seda yok. Mahalle sakinlerinin DEDAŞ'ı aramaları üzerine,  sürekli olarak bugün yarın diye trafonun montajını erteleyen DEDAŞ ekipleri 40 haneli Yeşildere Mahallesi'ne bir haftadır mağduriyet yaşatıyor.

yesildere-mahallesi-(2).jpeg

Bir gün dediler bir haftadır karanlıktayız!

Mahalle sakinlerinden Yusuf Güngörür, bir haftadır karanlıkta yaşmak zorunda bırakıldıklarını belirterek, "Bir gün dediler bir haftada trafoyu getirmediler. Ne zaman trafonun onarımının tamamlanacağını, köylünün karanlıktan kurtulacağını da bilmiyoruz. Mahalle muhtarımız DEDAŞ'ı sürekli arıyor ama hep bir oyalama. Açıkçası, bir haftanın ötesinde daha ne kadar karanlığa mahkum edileceğimizi, mağduriyetimizin daha ne kadar süreceğini bilmiyoruz. Bir trafonun oranımı kaç gün sürer, mahalle sakinleri olarak daha ne kadar karanlıkta kalmak zorundayız bunu yetkililerin, ilgililerin  vicdanına bırakıyoruz. Mahalleli olarak bir haftadır karanlıktayız ve bu sorunun biran önce çözüme kavuşmasını istiyoruz." diye konuştu. (Haber Merkezi)

yesildere-mahallesi-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum