Takımdan ve birbirlerinden ayrı çalışma

Takımdan ve birbirlerinden ayrı çalışma
Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk, çalışmalarını takımdan ve birbirlerinden ayrı sürdürüyor. Öte yandan; Yeni İnönü Stadı'nın temel atma töreninin tarihi de netleşiyor.

Beşiktaş'ta süresiz kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk, kendileri için hazırlanan program doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde bulunan A2 takımının sahasında çalışan iki futbolcu, aynı anda tesislerde bulunmamaları için farklı saatlerde antrenman yapıyor.  İki futbolcunun A takım antrenman saatlerinde tesislerde olmamalarına dikkat ediliyor.

A takımın öğle saatlerinde antrenman yapması durumunda bir oyuncu sabah, diğer futbolcu da akşam saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri'nde oluyor. Birbirlerinden ve takımdan farklı saatlerde hazırlıklarını sürdüren iki oyuncu hakkında, teknik heyete belirli dönemlerde bilgiler veriliyor.

İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün takımdan ayrı çalışmalarını devre arasına kadar sürdürmeleri ve sezonun ikinci yarısı öncesi siyah-beyazlı takımla yollarının ayrılması bekleniyor.

GÜL VE ERDOĞAN'IN PROGRAMI BEKLENİYOR

Öte yandan İnönü Stadı'nda temel atma tarihi de netleşiyor. İlk planlamaya göre ekim ayının ortalarında başlanması öngörülen yeni stat inşaatı, kasım ayının son haftasında gerçekleşecek. Temel atma törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacak olması nedeniyle, tören tarihi için Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan'ın o dönemdeki programlarının netleşmesi bekleniyor.

Başkan Fikret Orman'ın önümüzdeki günlerde Ankara'ya giderek yapacağı görüşmelerin ardından temel atma töreni tarihi resmi olarak açıklanacak.  NTV Spor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.