Taraftara davet var

Taraftara davet var
Kocaelispor maçı hazırlıklarını tamamlayan Diyarbakırspor A.Ş, yarın oynanacak karşılaşma için taraftarlardan destek bekliyor. Maçın bilet fiyatları da açıklandı.

Saffet AZBAY

Nefesler tutulmuş durumda

Kalan 9 haftada istediği sonuçları alarak 2.Lig’e çıkmak isteyen Diyarbakırspor A.Ş’de,yarınki Kocaelispor maçı hazırlıkları tamamlanırken,nefesler tutulmuş durumda. Ligde kalmak için son kozlarını oynayan rakibini yenerek son 8 haftaya daha büyük umutla girmek isteyen Yeşil-Kırmızılı takım,Atatürk Stadı’nda yaptığı çift kale maçla hazırlıklarını tamamladı. Hafta boyunca yapılan idmanlarda takımın fizik ve kondisyon olarak geçen haftalara oranla daha iyi olduğu gözlenirken,çift kale maçtaki olumlu görüntü de teknik heyeti mutlu etti.

‘12.adam göreve ‘ çağrısı

Diyarbakırspor A.Ş,bu sezon maçlardaki coşkulu destekleriyle dikkat çeken taraftarlardan yarınki maçta da büyük destek bekliyor. Kulüp Başkanvekili Mehmethan Akan, 12.adam olarak gördükleri taraftarlardan destek istedi. Kentteki siyasetçilere de sitem eden Akan,taraftardan başka desteğe sahip olmadıklarını söyledi. Akan,”Bu takımın tek sahibi Diyarbakır halkıdır. Onlar istediği için ayaktayız ve inşallah şampiyon olacağız. Bu muhteşem koroyu Kocaelispor maçına davet ediyoruz. Bugüne kadar bu kulübe tek bardak su vermeyen,konumundan haberi bile olmayanlar Diyarbakırspor forma ve bayrakları ile şov yaparken, biz taraftarımızla kenetlenerek hedefe ulaşacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.