Tarım ve Orman Bakanı, müjdeyi verdi!... İşte detaylar!

Tarım ve Orman Bakanı, müjdeyi verdi!... İşte detaylar!
Tarım ve Orman Bakanı, müjdeyi verdi! 2024 yılında yeni memur alımı kontenjanları duyuruldu. Detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz: Toplam 7,158 memur alımı için detaylar açıklandı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın müjdesine göre, Türkiye'nin geleceği için kritik bir adım atılıyor. 2024 yılında yapılacak olan 7,158 kişilik kamu personeli alımı, ziraat mühendisleri, mühendisler, destek personel, büro personeli, tarım işçileri ve diğer alanlara geniş bir kapı açacak. Detaylar haberimizde...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın son dakika müjdesine göre, 2024 yılında 7,158 yeni kamu personeli alımı gerçekleştirilecek. Tarım Bakanlığı'nın yapacağı alımlar, ziraat mühendisleri, mühendisler, destek personel, büro personeli, tarım işçileri ve diğer birçok alanda olmak üzere geniş kapsamlı olacak.

Bütçe görüşmeleri sırasında yapılan açıklamaya göre, alımların içeriği şu şekilde olacak: 982 ziraat mühendisi ve 1,422 mühendis alımının yanı sıra veteriner hekim, destek personeli, büro personeli, tarım işçisi ve diğer branşlar için toplamda 5,736 kontenjan olacak.

KPSS adayları, 2024 yılında başlayacak olan Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 7,158 memur alımında özellikle KPSS puanlarının düşürülmesi ve yaş sınırının artırılması taleplerini dile getiriyor.

Tarım Bakanlığı 7158 memur alımı

Tarım ve Orman Bakanı yumaklı açıklamasında ziraat mühendisi, mühendis, destek personel, büro personel, tarım işçisi ve diğer birçok ünvanda olmak üzere 7 bin 158 memur alımının yapılacağını bütçe görüşmelerinde dile getirdi.

Kamu personeli alımı kontenjanları nasıl olacak?

982 ziraat mühendisi, 1422 mühendis alımı yapılacak. Ayrıca 5 bin 736 kontenjan da veteriner hekim, destek personeli, büro personel, tarım işçisi ve diğer branşlar için olacağı ifade edildi.

KPSS adaylarının istekleri

2024 yılında başlayacak Tarım ve Orman Bakanlığı 2024 yılı 7.158 memur alımında adaylar özellikle KPSS puanının düşürülmesi ile yaş sınırının büyük oranda artırılmasını talep ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.