TİGRİS HABER bugünden itibaren bayilerde

TİGRİS HABER bugünden itibaren bayilerde
Diyarbakır medyasına yeni bir ses yeni bir güç olarak katılan ve hedefleri alabildiğine yüksek olan TİGRİS HABER gazetesi bugünden itibaren gazete tezgahlarındaki yerini aldı.

Daha tezgaha çıktığı ilk günde farkını hissettiren TİGRİS HABER Diyarbakır’daki  yerel gazetelerde yer almayan ‘PKK lideri Öcalan’ın İmralı fotolarını’ manşetine alarak deneyimli bir kadro ile gazete yapmanın farkını okuyucusuna gösterdi.  Haber ve manşeti ile ‘Hürriyet,Sabah, Milliyet v.b gibi’ gazetelerle aynı gündemi yakalayan ve okuyucusu ile paylaşan TİGRİS HABER  ilerleyen günlerde adından daha sıkça söz ettireceğinin sinyalini verdi.

Deneyimli bir kadro tarafından hazırlanan TİGRİS HABER gazetesinde, Şeyhmus DİKEN, Naci SAPAN Şahin DOĞAN, Haci GÜNEŞ ve Mehdi TANAMAN gibi deneyimli isimler yer alıyor.

Gün dönencesinin yaşandığı tarihte yayın hayatına başlayan TİGRİS HABER Gazetesi yöneticileri;  bu tarihi özellikle çıkış tarihi olarak seçtiklerini kaydederek  ’21 Aralık günü  en uzun gecenin yaşandığı gündür ve bu günden sonraki günler uzayarak aydınlıkta kalınan süreler artar. Biz de bu kente aydınlık olmayı önüne ışık tutarak rehberlik etmeyi hedeflediğimiz için böyle bir günü çıkış günü olarak seçtik. Halkımızın derdi bizim derdimiz olacak ve bu derde derman oluncaya kadar mücadele edeceğiz.

 Bu günkü manşet ve haberlerimizle ortaya koyduğumuz gibi sıcak gündemi en yakından takip eden ve bunu en hızlı şekilde kamuoyuna duyuran gazete olacağız. İnsanımızın eline gururla alacağı bir gazete olmaya söz verdik ve bu sözümüzün arkasında duracağız. Bunlar bize düşen görevler; ancak bizim de halkımızdan naçizane bir beklentimiz var. Halkımız sesinin ne kadar güçlü olmasını istiyorsa bize o kadar destek vermeli, gazetemize abone olmakla yetinmemeli, herkesin de okumasını sağlamalıdır. Biz Diyarbakır Berberlerinden  halkın ve haklının güçlü olabilmesi için masalarına bu gazeteyi koymalarını bekliyoruz.  Kıraathaneler, konfeksiyoncular, restoranlar…kısacası bütün esnafımızı destek olmaya çağırıyoruz.

Sesinizin gür çıkmasını istiyorsanız gazeteniz TİGRİS HABER’ i el birliği ile güçlendirmemiz lazım. Bunun için her gün bir TİGRİS HABER gazetesi almamız veya abone olmamız  yeterli olacaktır. Abone olacakların gazetelerini işyerlerine veya evlerine teslim edecek abone dağıtım sistemimiz, halkımızın emrini beklemektedir.’’ Şeklinde konuşarak halka çağrı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum