Tigris Haber büyüyerek geliyor

Tigris Haber büyüyerek geliyor
Halkın sesi ve kulağı Tigris Haber 4.yılını geride bıraktı

Diyarbakır’da ve bölgede özel ve nitelikli haberleriyle gündem belirleyen gazetemiz 4. Yılını çalışanları ile birlikte kutladı. Gecede konuşan gazetenin imtiyaz sahibi Ahmet Tanaman, bağımsız ve tarafsız çizgiden ödün vermeden yayın politikasına devam edeceklerini söyledi. Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni İlyas Akengin ise, “Bu bayrağı bizden önce arkadaşlarımız nasıl ki layığı ile taşıdı bizde bunu büyütmek ve ileri götürmek için çalışacağız” dedi.

 

Yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık’ta kurulan gazetemiz, 4. Yıl kutlamasını özel bir mekanda Tigris Haber ailesinin tüm çalışanları aileleriyle birlikte katıldı.

Tigris Haber 4. Yılında tüm çalışanları ve aileleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Önceki gün akşam yapılan Tigris Haber’in 4. yayın yılı kutlamasında gazetenin imtiyaz sahibi Ahmet Tanaman, Genel Yayın Yönetmeni İlyas Akengin ve tüm gazete çalışanları aileleriyle birlikte bir aradaydı.

Tigris Haber’in 4. yayın yılı dolayısıyla yapılan organizasyonda, gazetenin imtiyaz sahibi Ahmet Tanaman ve Genel Yayın Yönetmeni İlyas Akengin, kısa birer konuşma yaptılar.

 

Tigris Haber’in dünü bugünü ve yarını hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Tanaman, gazetenin geleceğine dair umutlarını paylaştı. Tigris Haber’in geride bıraktığı 4 yılın kısa bir değerlendirmesini yapan Tanaman, 4 yılda birçok çalışanın emeğinin Tigris Haber’e geçtiğini, kimilerinin hala gazete çalışanı olarak faaliyetlerine devam ettiğini kimilerinin ise gazeteye kattıklarıyla anıldıklarına değindi. Tigris Haber’in tüm çalışanları ile bir aile olduğunun altını özellikle çizen Tanaman, “ Tigris Haber ailesi olarak kuruluşumuzdan bu yana değerli birçok insanın emeği ile bugüne kadar geldik. Bundan sonra da gazetenin bağımsız, tarafsız, objektif çizgisinden ödün vermeden gelecek on yıllara daha güçlü bir şekilde ve Tigris Haber ailesini daha da büyüterek varacağımıza inanıyorum. Bugün ülkenin içinde bulunduğu zorlu süreçleri hep birlikte Tigris Haber ailesinin büyük dayanışma ruhuyla aşabileceğimize olan inancım tamdır. Bugün burada oluşan tablodan geriye bir tek fire dahi vermeden Tigris Haber ailesini daha da büyüterek aydınlık yarınlara ulaşacağımızı umut ediyorum. Hepinize Tigris Haber’in 4. yayın yılı kutlamasına katıldığınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Bayrağı sonuna kadar taşıyacağız

Tanaman’ın ardından konuşan Tigris Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlyas Akengin ise, gazete çalışanları adına organizasyondan dolayı Tanaman’a teşekkürlerini iletti. Böylesi organizasyonların çalışanlar ve aileleri arasındaki kaynaşmaya büyük katkı sağladığına vurgu yapan Akengin, “Gazetemizin 4. Yılını geride bıraktık. Bu süre zarfında gazetemiz hem Diyarbakır’da hem de bölgede önemli haberlere imza atarak gündemi belirledi ve tüm kesimlerin sesi ve kulağı oldu. İlkeli ve tarafsız yayın politikamızla çalışanlarımızla birlikte çok güzel işler başardık. Gazete olarak sesini duyurmak isteyen tüm kesimlerin sesi olmaya devam edeceğiz. Evet, ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Ama bu zorlukları el birliği ile aşacağımıza inanıyorum. Çünkü bu gazetede çalışan tüm arkadaşlarımız kendi alanlarında profesyonelleşmiş durumda. Bu gazete çalışmak ve benim için onurdur. Bu bayrağı bizden önce arkadaşlarımız nasıl ki layığı ile taşıdı bizde bunu büyütmek ve ileri götürmek için tüm birikimimizi buraya aktaracağız” dedi.

 

Organizasyonlar birliğimizi güçlendirir

Akengin, “Yaklaşık 15 yıldır bu sektörün içindeyim. Meslek hayatım boyunca böyle bir organizasyona katılmadım. Bu tür etkinliklerin gazete ve çalışanlarıyla arasındaki aile bağlarını nasıl pekiştirdiğini görmek inanın beni çok duygulandırdı. Böylesi organizasyonların süreklileşmesinin ve daha sık periyotlarla yapılmasının aile bilincini güçlendirmesi açısından yaralı olacağı kanaatindeyim. Ahmet Bey’e organizasyondan dolayı, gazete çalışanı arkadaşlarıma ise katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Tigris Haber ailesi olarak hep birlikte yenilen yemeğinin ardından yapılan sıcak ve samimi sohbetlerle gazetenin 4. Yayın yılı kutlaması sona erdi.

 

Haber: Ali Abbas YILMAZ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.