Tigris yazdı, Bağlar Belediyesi temizledi

Tigris yazdı, Bağlar Belediyesi temizledi
 Haber
Haberimiz üzerine harekete geçen Bağlar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri söz konusu alanda geniş kapsamlı çalışma yaparak alanı çöplerden ve atıklardan temizledi.

Sedat Pehlivan

Vatandaş istedi, belediye temizledi

TİGRİS HABER - Çevrede yaşayan vatandaşların şikayeti üzerine Tigris Haber’in haber yaptığı Bağlar Bağcılar Mahallesi’ne bağlı Heskif Caddesi’ndeki temizlik sorunu kısa sürede belediye ekiplerince çözüme kavuşturuldu. Haberimiz üzerine harekete geçen Bağlar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri söz konusu alanda geniş kapsamlı çalışma yaparak alanı çöplerden ve atıklardan temizledi.

baglar-belediyesi-temizledi.jpeg

Konuyla ilgili bilgilendirme açıklaması yapan Bağlar Belediyesi, belediye olarak temizlik konusunda hassas bir tutum takındıklarına dikkat çekerek söz konusu alan dahil ilçenin genelinde titiz bir çalışma yürütüldüğünü ve vatandaşlardan gelen taleplerin yerine getirildiğini dile getirdi.

“Vatandaş haklı”

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun ilçenin temiz tutulması ve vatandaşların ilettiği taleplerin hemen karşılanması için talimat verdiği ifade edilen açıklamada, şöyle denildi;

baglar-temizlik.jpeg

“Vatandaşlarımızdan gelen her türlü talep ve şikayeti memnuniyetle karşılıyoruz. Vatandaşlarımızın huzurlu ve sağlıklı koşullarda yaşaması,.ilçemizin genel görünümüne ev imajına zarar veren olumsuz görüntülerin yaşanmaması önceliğimizdir. Ekiplerimiz her türlü talebi değerlendirerek ilçe genelinde temizlik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedir.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum