TMMOB ÇMO Diyarbakır İl Temsilciliği açılışı

TMMOB ÇMO Diyarbakır İl Temsilciliği açılışı
TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Diyarbakır İl Temsilciliği  açıldı.

Diyarbakır Çevre Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu adına Çevre Mühendisleri Diyarbakır İl Temsilci Ebru Okuduci açılış konuşmasını yaptı.

Mesleki haklarının ihlal edildiği, doğa katliamlarının olduğu, çevre sorunlarının yaşandığı günleri dayanışmayla aşabileceklerine inandıklarını aktaran Okuduci,  iş kazasında kaybettikleri meslektaşları, arkadaşları, yönetim kurulu üyesi İbrahim Ender Alp’in ismini toplantı ve eğitim salonuna vererek adını yaşattıklarını belirtti.

Okuduci, dayanışma içinde odayı kurmalarında destek olan TMMOB İl Koordinasyon Kuruluna, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Kurumlara, Çevre Sektöründe Çalışan Firmalara, tüm konuklara ve Çevre mühendisleri ailesine  teşekkürlerini ifade etti.

 Programda  TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Doğan Hatun, Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası Mehmet Kaya, Eğitim sen 1 No'lu şube Eşbaşkanı Abbas Şahin, DİSK Diyarbakır Bölge Temsilcisi Mehmet Şirin Gürbüz, Diyarbakır Barosu Başkanı Cihan Aydın, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı  Aziz Odabaşı konuşma yaptı.

Çevre Mühendisleri Odası Genel merkez Yönetim Kurulu Başkanları, Ankara'daki sis olaylarından dolayı uçuşlarının iptal olması üzerine Genel Başkan Baran Bozoğlu mesleki anlamda Diyarbakır İl Temsilciliğiyle gurur duyduğunu ve her zaman yanlarında olduğunda belirttiğini bildiren bir mesaj paylaştı. 2. Başkanı Zeyneti Bayri Ünal'ın da mesajları paylaşıldı.

Programa, Çevre Mühendisi İbrahim Ender Alp’in ailesi de katılırken, Alp'in babası Naci Alp de bir konuşma yaptı. Alp, konuşmasında Ender'in adını yaşatmak konusunda teşekkürlerini iletti. (Haber Merkezi)

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.