TOBB Başkanından OSB yönetimine ziyaret

TOBB Başkanından OSB yönetimine ziyaret
Türikye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 14 Mayıs tarihinde yapılan genel kurulda yeniden OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Mustafa fidan ve yönetimine, "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundu.

TİGRİS HABER - Türikye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 14 Mayıs tarihinde yapılan genel kurulda yeniden OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Mustafa fidan ve yönetimine, "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundu.
tobb-3.jpg

Fidan’a ziyaret

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nın Ofis semtindeki yeni hizmet binasını ziyaret eden ardından, Doğu-Güneydoğu Anadolu Bölgesi Odalar ve Borsalar İstişare toplantısına katılan TOBB Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu, akşam saatlerinde de Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'ne geçti. 14 Mayıs tarihinde yapılan genel kurulda yeniden OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Mustafa Fidan ve yönetimini ziyaret eden Hisarcıklıoğlu, Fidan ve yönetimini tebrik ederek, başarılar diledi.

tobb-1.jpg

Yeşil Ambalaj’a ziyaret

TOBB Başkanı Hisarcıkoğlu ve beraberindeki oda ve borsa başkanları daha sonra Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil'in sahibi olduğu Yeşil Ambalaj Fabrikası'na geçti. Burada onuruna verilen yemeğe katılan Hisarcıklıoğlu, yemek sırasında ve sonrasında bölge oda ve borsa başkanları ile bol bol sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.