TÜFAD’tan Diyarbakırspor’a ‘yerli hoca’ tepkisi

TÜFAD’tan Diyarbakırspor’a ‘yerli hoca’ tepkisi
Türkiye Federasyonu Antrenörler Derneği (TÜFAD) Diyarbakır şubesi, lig başlamadan iki hoca ile yollarını ayıran Diyarbakırspor yönetimine tepki gösterdi.

TİGRİS HABER- TÜFAD Diyarbakır şubesi yaptığı yazılı açıklama ile Diyarbakırspor’da yaşanan teknik direktör değişikliğini eleştirdi. Yapılan yazılı açıklamada, “Diyarbakır TÜFAD şubesi olarak ilimizde mevcut olan iki profesyonel takımımızın Diyarbakır ili dışından Antrenörlerin getirilmesine sesiz kalmamız kayıtsız kalmamızdan kaynaklı değil kulüplerimizin menfaatleri ve başarılarından kaynaklı çok fazla gündemleştirmedik.

Ama Bal liginden hepimizin ortak değeri olan halkı takımı olan Diyarbakırspor’umuza maçlar başlamadan iki yerli hocalarımızla anlaşma yapmalarına rağmen ligler başlamadan yollarını ayırdılar. Oda yetişmezmiş gibi Diyarbakır’da 300 aşkın bu işi yapabilecek Antrenörlerimiz olmasına rağmen il dışına hocalarını getirmesini kabul etmiyoruz ve doğru bulmuyoruz. 

Kendimize, Öz değerlerimize güvenmeliyiz. Amed spor – Diyarbekir spor – Efsane Diyarbekir sporun Sportif direktör Teknik direktör ve Antrenörlerin yerli olmaları teğmenimizdir” denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.