Tüm detayları ve fiyatı ile Meizu 16s duyuruldu !

Tüm detayları ve fiyatı ile Meizu 16s duyuruldu !
Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu, Türkiye'de henüz pazarı yokken internet üzerinde ilgi duyulan bir marka olmayı başardı.

Meizu Technology Co., 2003 yılında Jack Wong tarafından kurulmuş olup MP3 ve MP4 çalar ile akıllı telefon üreten bir firmadır. Türkiye'de henüz pazarı tam anlamıyla oluşmazken, internet üzerinde yapmış olduğu e-ticaret hacmi ile ülkemizde bir çok teknoloji severlerin ilgisini ve beğenisini toplamış durumda.

Şirket bu aralar akıllı telefon alanında yeni modeli olan Meizu 16s'i her ne kadar sessiz bir şekilde tanıtsa da piyasadan büyük ilgi görmeye başladı bile. Tüm testlerinden başarı ile geçen bu model, bazı noktalarda Samsung Galaxy S10 Plus ve hatta Xiaomi Mi 9'u bile geride bırakmayı başararak öne çıkanlar arasına girdi.

meizu-16s.jpg

Qualcomm'un Snapdragon 855 işlemcisini kullanan Meizu 16s, iki farklı model ile kullanıcıların karşısına çıkacağını şirket yetkilileri duyurdu. İsteyen 6 GB RAM'li modeli yada 8 GB RAM'li modelini de tercih edebilecek. Depolama tarafında da aynı şekilde iki seçenek bulunuyor: 128 GB ve 256 GB olmak üzere 2 türlü depolama seçeneği mevcut olacaktır.

Kamera Özellikleri

Gelelim bir çok kişinin merak ettiği bir teknik özelliğine, kameralar. Arka yüzünde bulunan kameranın 48 megapiksel ana kamera f/1.7 diyafram aralığına sahip ve bu kameraya 20 MP çözünürlüğünde görüntüler çekebilen ikinci bir kamera eşlik ediyor.

 

Batarya Performansı

Telefon 3600 mAh ile bataryadan gücünü alıyor. 24W Hızlı şarj teknolojisini de ayrıca desteklemektedir. Bu ne demek? Hemen bir örnekle açıklamak gerekirse, 30 dakika da %60 şarj ediyor. Android 9 Pie işletim sistemi kurulu şekilde satılacak. Flyme 7.3 kullanıcı arayüzüne sahip.

 

Son Olarak Meizu 16s 'in Fiyatı

Telefonun en düşük konfigrasyonlu sürümü 475 dolar olarak satılacaktır.

 

Mehmet Nuri ARSLAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.