Tungaç 'hedefimiz 5'te5'

Tungaç 'hedefimiz 5'te5'
Play-Off mücadelesi veren Diyarbakır Yolspor,Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kurtalanspor maçına odaklandı. Teknik patron Tungaç,5’te 5 yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Saffet AZBAY

‘Her şey elimizde’

 ‘Yüzdük yüzdük kuyruğa getirdik’ diyen teknik sorumlu İbrahim Tungaç,kalan 5 maçı kazanıp Play-Off’a kalmak istediklerini söyledi. Tungaç,”Sezon başlarken Play-Off hedefimiz yoktu. Gidebileceğimiz yere kadar gitmek istedik ancak takımımızın lig boyunca ortaya koyduğu  başarılı performans nedeniyle hedef büyüdü. Rakiplerimizin ne yaptığı değil bizim ne yapacağımız önemli. Kalan 5 maçımızı kazanırsak rakiplere bakmadan Play-Off’a kalırız. Bu hafta zor bir maça çıkacağız.Tek hedefimiz 3 puanla dönmek.” dedi.

Kimlerle maçı kaldı?

Hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Turuncu-Siyahlı takımda sakatlığı devam eden Mustafa Türker’in dışında eksik yok.

Bu hafta Kurtalanspor’a konuk olduktan sonra bir sonraki hafta Diyarbakır’da Batman Gercüş Bağlar’ı ağırlayacak olan Yolspor,daha sonra Mardin’de Girmeli Belediyespor’la kozlarını paylaşacak. Yolspor’un son 2 maçı Play-Off yarışındaki rakipleriyle. 24.haftada Tatvan Gençlerbirliği ile Diyarbakır’da karşılaştıktan sonra 25.haftada Cizre Basraspor deplasmanına çıkacak. Yolspor,son haftayı ise bay geçirecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.