"Turizm için çözüm üreteceğiz"

"Turizm için çözüm üreteceğiz"
Kısa adı DOTED olan Diyarbakır Otelcileri ve Turizm Derneği yeni başkanını seçti. DOTED Başkanı Veysi Kaya, Diyarbakır’ın turizmi ile ilgili sorunların tespitini yaptıklarını, çözüm üretmek için çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

Ali Çekdar Korkma

TİGRİS HABER - Göreve yeni seçilen DOTED Başkanı Veysi Kaya, sayman Deniz Güler ile birlikte gazetemizin merkezini ziyaret ederek Yayın koordinatörümüz Naci Sapan, Genel Yayın Yönetmenimiz İlyas Akengin ile görüşerek, Turizm ve otelcilik konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. DOTED Başkanı Veysi Kaya, göreve seçilir seçilmez Diyarbakır’ın turizm konusundaki ihtiyaçlarının tespitini yaptıklarını, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalarını başlattıklarını ifade etti. Kaya, “Tarih ve turizme nasıl katkı sağlarız diye kafa yoruyoruz. Karşılıklı uçak seferleri konusunda eksiklikler var, güzergâh konusunda belirlemeler yapıyoruz. Uçak seferlerinin artırılması konusunda taleplerimiz olacak.” Dedi.

DOTED’in yeni seçilen yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Veysi Kaya (Başkan), Serdar Ay (Başkan Yardımcısı),  Ömer Yüksel(Genel Sekreter), Deniz Güler (Sayman), İhsan Akkkaya (Yönetim kurulu üyesi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.