"Türk futbolu nereye koşuyor?"

"Türk futbolu nereye koşuyor?"
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) 51. Yıl Sporun Zirvesi Semineri'nin ikinci günü "Türk futbolu nereye koşuyor?" konulu panelle başladı.

Antalya - Antalya Belek'teki Gloria Golf Resort Otel'de düzenlenen panele Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, spor yazarı Attila Gökçe, Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Arslan, Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır ve Habertürk Gazetesi Spor Müdürü Halil Özer katıldı.

Oturum başkanlığını Ümit Aktan'ın yaptığı panelde konuşan Samet Aybaba, Türk futbolunun sıkıntılarından bahsederek, geçen yıl da katıldığı seminerde aynı şeyleri söylediğini, ancak fazla bir şeyin değişmediğini vurguladı.

Teknik direktörlerin doğruları konuştuğu zaman medya tarafından acımasızca eleştirildiğini savunan tecrübeli teknik adam, "Geçen yıl Beşiktaş'ta oyuncularımı eleştirdiğim için medya tarafından bir sürü eleştiri aldım. Doğru şeyleri söylediğimizde hiçbir yerde itibar görmüyoruz. İstikrar diyoruz, Fatih Terim milli takıma 5 yıllık imza atınca eleştiriyoruz" dedi. Yılmaz Vural da Türk futbolunun sıkıntılarına değinerek, Kulüpler Yasası'nın bir an önce çıkması gerektiğini söyledi. Vural ayrıca, teknik direktörlük lisansı almadan bu görevi yapan kişileri de eleştirdi. Panel, TSYD tarafından verilen plaket töreniyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.