Türkiye’nin 4 firması arasında yerini aldı

Türkiye’nin 4 firması arasında yerini aldı
Doğu ve Güneydoğu’nun tek, Türkiye’nin 4’üncü firması olarak kendi alanında yer edinen Alansan Panel Çit fabrikası, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesinde üretimine ara vermeden devam ediyor.

Haber kamera/ Şirvan Oktay Görer

TİGRİS HABER - 1993 yılında Diyarbakır’da 200 m2’lik bir atölyede ALAN-SAN GÜNEŞ ENERJİSİ adı altında kurulan şirket, 1994 yılında soğuk su depo imalatı ile devam etti. 1995 yılında bölgenin ihtiyacı olduğu düşünülerek tel örgü imalatına başlayan Alansan Panel Çit, 1999 yılında tam otomatik makinelerle üretime devam etti.

cit-1.jpegŞahıs şirketi olarak kurulan ALAN-SAN tel 2007 yılında unvan değişikliğine giderek limitet şirketi unvanıyla sektördeki yerini aldı. 2009 yılında 800 m2’lik kapalı alanda otomatik makineler ile üretim kapasitesini 2 katına çıkaran ve 2011 yılında 1500 m2’lik alanda mevcut olan tel çit üretiminin yanında bölgede bir ilk olan beton çit direk üretimine başladı. 2013 yılında panel çit üretimi tesisi için başvuruda bulunulan Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nde 2500 m2’si kapalı olmak üzere 4000 m2’lik bir alanda fabrika binası kuran firma üretime devam etti. Alansan Panel Çit, 2018 yılı itibari ülke genelinde üretimi gerçekleştirilen; sade panel, kendinden jiletli panel, çim çit, beton direk, tel örgü, düzlemsel ve helezonik jiletli tel çeşitlerinin tümünü bir arada bulunduran dört seçkin firma arasındaki yerini aldı.

cit.jpeg

‘4 firmadan biriyiz’

Çeşit üretimleriyle Türkiye'deki 4 firmadan biri olduklarını anlatan Şaban Azizoğlu, !Alansan tel çit sistemleri olarak müşteri ve çalışanına artı değer sağlayan, ürün ve hizmetleri ile geniş kitlelere erişen, toplumsal sorumluluğun bilincinde, değerlerine sahip, güvenliği, kalite yönetimi, yaygın hizmet ağı, ürün çeşitliliği, uzman personeli ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, ilk akla gelen ve tercih edilen yüksek kaliteye sahip bir şirket konumundadır. Sistematik olarak çalışan, Türkiye'deki 4 firmadan biriyiz. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise tek firmayız.

cit-imalat-osb.jpeg

Üretimimizin yüzde 15'ini Irak pazarına ihraç ediyoruz, kalan kısma Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri başta olmak üzere onlarca kente gönderiyoruz. Panel çit, kamu veya özel kuruluşlarda sahip olduğunuz açık alanları dış müdahalelerden uzak bir şekilde çerçevelemenin en pratik yollarından biridir. Bu yapısı ile sistem birçok farklı alanda kullanılmakta, estetik ve modern görünüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bu nedenle Alansan Panel Çit firması olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre birçok farklı ebat ve modelde ürün üretebilmekteyiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum