“Türkiye’nin en iyi tıraşını başbakan yapıyor”

“Türkiye’nin en iyi tıraşını başbakan yapıyor”
BDP’li yöneticiler, Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi’ne bağlı Rızvanağa Caddesi’nde açılan Kirvem Kuaför Salonu’nun açılışında bir araya geldi.

 

BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır’da katıldığı bir kuaförün açılışında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve MİT yasa taslağını eleştirdi. Demirtaş, Türkiye’nin en iyi tıraşını Başbakan Erdoğan’ın yaptığını belirterek, “Özellikle Kabataş görüntüleri sonrası yaptığı tıraş kayda değerdir” dedi. Demirtaş, MİT yasa taslağının da iddia edildiği gibi “çözüm sürecinin” altyapısı oluşturmadığına da dikkat çekti.

Haber/Foto: Gencer ARPACI

DİYARBAKIR - BDP’li yöneticiler, Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi’ne bağlı Rızvanağa Caddesi’nde açılan Kirvem Kuaför Salonu’nun açılışında bir araya geldi.Kuaför salonunun açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuşan BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve MİT yasa taslağını eleştiren Demirtaş, yine esprili göndermelerde bulundu.

acils-1-(2).jpg

MİT yasa taslağının “çözüm sürecinin” altyapısını oluşturduğuna ilişkin açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirten Demirtaş, yasanın sadece Başbakan Erdoğan’ın gücünü arttırmaya yönelik olduğunu ifade etti. Türkiye’de hükümet ve devlet güçlendikçe, vatandaşların tedirgin olduğunu savunan Demirtaş, “Dünyanın hiçbir yerinde vatandaş kendi devleti güçlendiği için rahatsız olmuyor. Ama Türkiye’deki vatandaşlar devleti güçleniyor diye rahatsız oluyor. Dünyada, Türkiye’den korkan hiçbir devlet yok ama bu devletin vatandaşı kendi devletinden korkuyor. Biz BDP olarak bu tasarıya karşıyız. Yurttaşların bu kadar kaygı duyduğu bir ortamda tasarının parlamentoya taşınması doğru bulmuyoruz” dedi.

Açılışını yaptıkları kuaför salonunun işletmecisinin 15 yıldır Diyarbakır’a hizmet ettiğini de belirten Demirtaş, “Bugün yeni iş yerini açtı. Hayırlı uğurlu olsun. Türkiye'nin en iyi berberi sayın Başbakandır. En iyi traşı o yapıyor. Ondan daha iyi traş yapana rastlamadık bugüne kadar. Özellikle Kabataş görüntüleri sonrası yaptığı traş kayda değerdir. Tabi ki berberimizin traşı da fena değildir" dedi.

acils-1-(5).jpg

Açılışa Demirtaş’ın yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan adayı Fırat Anlı, Yenişehir Belediyesi Eş Başkan adayı Selim Kurbanoğlu ve BDP Diyarbakır İl Eş Başkanı Zübeyde Zümrüt de katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.