Türkiye'nin en tanınmış isimlerindendi... Şimdi emekli maaşı ile geçinmeye çalışıyor

Türkiye'nin en tanınmış isimlerindendi... Şimdi emekli maaşı ile geçinmeye çalışıyor
90'lı yılların ünlü oyuncu ve mankenleri arasında yer alan Engin Koç, şimdilerde gözlerden oldukça uzak bir hayat sürüyor. 65 yaşındaki ünlü oyuncu, şimdilerde emekli maaşı ile geçindiğini açıkladı.

TİGRİS HABER - Bir süre boyunca hem mankenlik hem de oyunculuk yaparak adını tüm Türkiye'ye duyuran Engin Koç'un şöhret yılları geride kaldı.

Şimdilerde sakin ve kalabalıktan uzak bir yaşantı sürdüren Koç, yıllar önce Türkiye'nin en ünlü mankenleri arasında yer alıyordu.

Eski gösterişli ve hareketli yaşantısından oldukça uzakta bir emekli hayatı yaşayan 65 yaşındaki Engin "Ne mankenlikten ne de oyunculuktan çok para kazandım. Aç kalmadık, açıkta da kalmadık ama şimdiki gibi çok büyük rakamlar cebimize girmedi. Yapımcılar üzerimizden çok para kazandı. Zamanında keşke parayı sevseydik ve meslekten daha çok para kazansaydık" ifadelerini kullandı.

Şimdilerde emekli maaşıyla hayatını geçindirdiğini söyleyen Engin Koç, "Şişli'de babamdan bir ev kaldı, kira ödemiyorum. Ufak tefek bir yerlerden gelirim oluyor. Bir şekilde geçiniyoruz" dedi.

Kaynak:Halk Tv

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.