TÜRSAB yönetimi Diyarbakır’da toplandı

TÜRSAB yönetimi Diyarbakır’da toplandı
TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri Gaziantep ve Şanlıurfa’nın ardından Diyarbakır’da seyahat acentası temsilcileri ile bir araya geldi.

Toplantın açılışında konuşan TÜRSAB Güneydoğu BTK Başkanı Mehmet Akyıl, TÜRSAB Güneydoğu Anadolu Bölge Temsil Kurulu Olarak 2020 yılında TÜRSAB işbirliğinde ilimizde düzenlenecek olan Bölgesel Turizm Fuarı kararınız  ve özellikle bölgemize yönelik göstermiş olduğunuz Pozitif Ayrımcılıktan dolayı TUÜRSAB Başkanı Bağlıkaya ve Yönetimine  teşekkür etti.

yyy-001.jpeg

BTK Başkanı Akyıl, İlimizde Değişimden Gelişime,Hep Birlikte Daha İleriye sloganıyla gerçekleştireceğiniz bu toplantımızın da hayırlara vesile olmasını diledi.

Güneydoğu Anadolu BTK Başkanı Mehmet Akyıl’ın ev sahipliğinde 150’nin üzerinde seyahat acentası temsilcisinin katıldığı yemekli toplantıda daha sonra kürsüye çıkan TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, 18 yıldır kronikleşmiş sorunları 18 ayda çözmeye gayret ettiklerini anlattı.

z-001.jpeg

Özellikle bilet acentalarının sorunlarını masaya yatıran Bağlıkaya, TÜRSAB olarak başta THY olmak üzere tüm uçak firmaları ile acentaların haklarını korumak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti. Ancak Bakanlıkta bekleyen yeni yasa tasarısının meclise gelmesiyle birlikte sektörün nefes alacağını, bilet acentalarının sorunlarının çözümü için yasanın bir an önce Meclis’e gönderilerek kabul edilmesi gerektiğinin altını çizdi. THY’nin son günlerde acentaları dahil etmeden uyguladığı kampanyaların kabul edilemez olduğunu da belirten TÜRSAB Başkanı: “12 bin seyahat acentası birleşerek kenetlenerek derdimizi çözeceğiz, şimdi birlik olma zamanı dedi.”

yyyy.jpeg

Diyarbakır, Batman, Siirt, Mardin ve Şırnak acentalarının katıldığı yemekli toplantıda bölge seyahat acentaları TÜRSAB’daki değişimin devam etmesi konusunda fikir birliğine vardı. Bağlıkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri önümüzdeki hafta da Trakya ve Marmara Bölgeleri’ndeki seyahat acentaları ile bir araya gelecek.

yy-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.