UGDD'den Başbakana destek

UGDD'den Başbakana destek
Diyarbakır’da UGDD öncülüğünde bir araya gelen bazı sivil toplum örgütleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiklerini açıkladı.

DİYARBAKIR - Merkezi Diyarbakır'da bulunan Uluslararası Girişimcilik ve Düşünce Derneği (UGDD) öncülüğünde bazı sivil toplum örgütleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek toplantısında bir araya geldi. Toplantıda konuşan UGDD Başkanı Türkan Gürler, Başbakan Erdoğan'ın dünya lideri yakıştırmasını hak ettiğini söyledi. Paralel yapının Başbakan Erdoğan'ı yıpratmaya ve AK Parti hükümetini devirmeye çalıştığını kaydeden Gürler, "Bizler hem Türkiye, hem Ortadoğu, hem de dünya için, Müslümanlar için çok önemli olduğunu düşündüğümüz, demokrasi ve insan hakları için çok önemli olduğunu düşündüğümüz Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasındayız ve hep arkasında olacağız. Halkın yanındadır ve Sayın Başbakan'ımız asla yalnız kalmayacaktır" dedi.

Toplantıya AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Galip Ensarioğlu ve Kayapınar Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Zülküf Güneli de katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.