Uluslararası Bingöl 3. fotoğrafçılar maratonu başladı

Uluslararası Bingöl 3. fotoğrafçılar maratonu başladı
Bingöl’de Yapılacak olan Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF ) alt yapısını oluşturduğu, Diyarbakır Fotono21 Derneğinin de yer alacağı, Uluslararası Bingöl 3. Fotoğraf Maratonu devam ediyor.

TİGRİS HABER - Bu yıl 3’üncüsü yapılan Uluslararası Bingöl 3. Fotoğraf Maraton Yarışması, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF ) alt yapısını oluşturduğu, Bingöl Valiliği tarafından organize ettiği ve Bingöl Belediyesi, Bingöl Ticaret odası, Kalkınma Ajansı, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Kulübü’ nünde yer aldığı 3. Fotoğraf maraton yarışmasına Dünya’nın ve Türkiye’nin dört bir tarafından Fotoğraf sanatçıları katılıyor.

ulusalaarasi-yarisma.jpg

Toplamda 220 Bin TL Para ödülü

Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Kulübü Başkanı Kenan Nihat Elçi “Her yıl olduğu gibi bu yılda 3’ncüsü düzenlediğimiz, 4 gün sürecek olan Uluslararası Bingöl 3. Fotoğraf Maraton Yarışmasına Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir tarafından fotoğrafçıları ağırlıyoruz.

uluslarass-foto.jpg

4 gün boyunca 10 minibüs aracımız hareket edecektir. Fotoğrafçılarımız gittikleri bölgelerde yerlerde fotoğraf üreteceklerdir. Bir ilin tanıtımında en önemli aktörlerden biri fotoğrafçılardır. Fotoğrafçılar aslında sadece fotoğraf çekmeyecek, aynı zamanda gittikleri yerlerde anılar biriktirerek o ilin tanınmasında birer turizm elçisi görevi yapacak.” Dedi.

uluslarasi.jpg

Elçi, Fotoğraf maraton yarışmalarının değerlendirmelerinin yapıldıktan sonra 24 Şubat’ta açıklanacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.