VİDEO - UNESCO mirası çöp kutusu mu haberimize Sur belediyesinden ses geldi

VİDEO - UNESCO mirası çöp kutusu mu haberimize Sur belediyesinden ses geldi
UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Diyarbakır sur burçlarında biriken ve çirkin görüntüye neden olan çöpler, Sur ilçe Belediyesinin Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce temizlendi.

Serhat Özdemir/ Özel Haber

TİGRİS HABER - Surları ve burçları ziyaret edenler tarafından rest gele atılan çöpler birikince çevreden şikâyetlere neden oldu. Gazetemize yapılan şikâyet üzerine Sur ilçesinin Mardin kapı kısmında bulunan burç'taki çöplerin bir an önce kaldırılması yönünde uyarı yaptık. Kısa sürede uyarımıza yanıt geldi. Sur Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğü ekipleri harekete geçerek, burç içine biriken çöpleri temizledi.

surda-biriken-o-copler-temizlendi-1.jpeg

Bir taraftan ‘surlarda diriliş’ sloganı ile restore çalışmaları yapılırken, tamamlanan kısımlardaki burç girişlerine takılan demir parmaklıklar ardındaki boşluklara atılan çöplerin temizlenmesinden sonra, çevredeki vatandaşları memnun etti.

surda-biriken-o-copler-temizlendi-3.jpeg

Belediye yetkililer, buna benzer ihbarlar aldıklarında derhal müdahil olduklarını, sur ve çevresinin temizliği için daha dikkatli davranacaklarını ifade ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum