Urfa’da bıçaklı kavga: 1 ölü

Urfa’da bıçaklı kavga: 1 ölü
Urfa’da müşteriler ile dükkan sahibinin yakınları arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Kavga anı saniye saniye kameralara yansıdı.

TİGRİS HABER - Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Suruç ilçesinde Mustafa Y. (25) ve babası Mehmet Y.,Mürşitpınar Mahallesi'ndeki bir dükkandan alışveriş yaptı. Alışveriş sırasında dükkan sahibi Cuma K. ile müşteriler arasında tartışma yaşandı. Şehir merkezinde devam eden tartışmaya tarafların yakınları da karışınca olay büyüdü. Çıkan kavgada kalbinden bıçaklanan Mustafa Y. olay yerinde hayatını kaybederken, babası Mehmet Y., Mustafa Y., Mehmet Y., İsmail Y. ve Mehmet Y. yaralandı. Suruç Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan 3'ü, durumları ağır oldukları gerekçesiyle Şanlıurfa merkezdeki hastanelere sevk edildi.

Sokak ortasında yaşanan kavga saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerde bir kişinin tüfekle yerdeki şahsa ateş etmeye çalıştığı, çevredeki vatandaşların ise silahlı şahsa müdahale ederek ateş etmesini engellemeye çalıştıkları görüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.